ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
تابستان مصرف گوشت قرمز را محدود کنید
توصیههایی در این مورد در دنیا وجود دارد که باید عامه مردم یاد بگیرند، مصرف غذاهایی که ردپای آب وکربن در آنها زیاد است مثل گوشت قرمز مخصوصا گوشت گاو و همچنین غذاهای فرآوری شده که مراحل کارخانهای زیادی را برای تولید طی کردند؛ در الگوی غذایی خود کمتر کنند. مهمتر از آن، این است که از غذاهای منطقهای و غذاهای همان فصل استفاده کنند. رعایت همین دو نکته باعث میشود مصرف غذاهایی که از نظر طب سنتی و خرد بومی مناطق رشد کرده و تولید شده است، افزایش یابد.
توصیه عمومی دنیا این است که مصرف گوشت قرمز مخصوصا گوشت گاو را به ماهی یک بار برسانیم و توصیه ملی غذایی این است با مصرف کمتر گوشت قرمز، حبوبات بیشتر مصرف کنیم. این سیاستها باید در کشاورزی و تولیدمان هم دیده شود. بهتر است از میوهها و سبزیجات منطقهای فصلی مصرف کنیم. حتی میتوانیم باغچهها و گلدان کوچک سزیجات در محل زندگی خود داشته باشیم. با این کار به فرزندان خود نیزعادتهای صحیح غذایی را آموزش میدهیم. با مصرف بیشتر پروتئینهای گیاهی و کاهش مقدار مصرف پروتئینهای حیوانی به خصوص بعد از سنین رشد، میتوانیم کم آبی را کمتر حس کنیم و طول عمر بیشتری خواهیم داشت.